Pouť svatá

Asi čtyřicetiminutové představení o putování k posvátnému místu. Jedná se o částečnou improvizaci s dobrodružnou zápletkou, kterou jsme vám schopni ušít takříkajíc namíru.

 

- REÁLIE NÁBOŽENSKÝCH POUTÍ 

- ZLOČIN I TREST 

- LÁSKA A OSOBNÍ TRAGÉDIE 

- POHYBOVÉ DIVADLO A ŠERM 

- SKUTEČNÉ PROŽITKY HERCŮ 

Hru napsal Jakub D. Kočí, ale na jejím utváření se podílí všichni herci na jevišti (při premiéře kromě autora ještě Tomáš Markulík, Petra Vtípilová, Michal Miler, Milena Kvapilová, Lucie Bučková, Ondřej Harvan a Jolana Mlejnková). Původně jsme ji sehráli při Noci kostelů pro Regionální muzeum ve Vysokém Mýtě na Vraclavi u kostela svatého Mikuláše. Šlo o venkovní představení a putovalo se k místnímu prameni, hra ale skýtá možnost putovat k jinému posvátnému místu, proto se nás nebojte oslovit, pokud budete chtít oživit váš prostor.

 

Na dramaturgii a choreografii představení se výraznou měrou podíleli Milena Kvapilová a Michal Miler. Za pomoc se zkušebnou děkujeme Ireně Truhlářové. Rekvizity a kostýmy: archiv DS Šembera a archiv Regionálního muzea ve Vysokém Mýtě. Techniku obstaral Petr Klofanda. Za použitou hudbu děkujeme pěveckému sboru Otakar.

 

Plakát,, kterým jsme zvali na premiéru (a který pro pořadatele rádi upravíme a dodáme v tiskové kvalitě)...

plakat pout WEB